Comença la construcció de les pistes d’atletisme a Can Zam

28/10/13 .Inclourà 8 carrers, grades per a 500 persones i vestuaris

28/10/13. Les obres de construcció de les pistes d’atletisme reglamentàries, previstes a Can Zam, ja han començat. Fa uns dies es van encetar els treballs previs de preparació del terreny per encabir les tan reivindicades pistes de 400 metres de corda, un dels projectes inclosos al Pla d’Acció Municipal (PAM) de l’Ajuntament de Santa Coloma per aquest mandat.
La instal·lació estarà ubicada en un solar de 18.000 metres quadrats delimitat per l’avinguda de la Pallaresa, el passeig de Salzareda, el carrer d’Anselm del Riu i els camps de futbol de Can Zam i inclourà 8 carrers, grades per a 500 persones i l’edifici de vestuaris. La construcció de les pistes forma part d’un projecte global d’ampliació dels usos del parc de Can Zam, que aspira a ser en un futur un espai de 150.000 metres quadrats de zones verdes i equipaments.

Altres millores al parc
A més de les pistes, l’Ajuntament està realitzant millores per naturalitzar el llac i se està estudiant la possibilitat de millorar la vegetació existent, tant dels arbres com de l’espai enjardinat. També està previst afegir jocs infantils als actuals i optimitzar l’accés al parc.
Una part del parc de Can Zam encara està afectat per les obres de construcció de la L9 de metro. L’Ajuntament assegura que porta dos anys reclamant a la Generalitat la reparació de l’espai per tal de poder desenvolupar el projecte del parc.
En principi, el govern català es compromet a alliberar l’espai pel 2015, una data que no satisfà el consistori colomenc. “La ciutat va sacrificar la finalització del parc a canvi d’una millora fonamental per a la connexió dels barris colomencs: les sis estacions de la L9. Un cop finalitzades les obres, és el moment que l’administració responsable, la Generalitat de Catalunya, realitzi els treballs oportuns per alliberar i respondre a la zona ocupada durant les obres”, diu l’alcaldessa al darrer Full Informatiu. L’Ajuntament voldria que l’espai estigués lliure durant el 2014 per poder executar la segona fase del projecte.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure