Catgas Energia es planteja no renovar el patrocini amb el FS Garcia

24/04/2016 – Tot i mantenir una relació excel·lent amb el club, l’empresa dirigida per Pere Gran està descontenta amb el tracte que està rebent de la ciutat i de l’Ajuntament.

Molt haurien de canviar les coses perquè Catgas Energia segueixi vinculada al FS Garcia la temporada vinent. L’empresa de subministrament energètic no està obtenint la rendibilitat desitjada a Santa Coloma i es queixa del tracte rebut per part de les institucions.

Des de la seva creació, Catgas ha treballat perquè el consumidor aposti per comprar l’electricitat i el gas a un operador local com ell. L’empresa, a més, voldria participar en les licitacions públiques per tal de poder optar a tot el subministrament energètic que necessita l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Des de la direcció de Catgas es transmet un sentiment de malestar amb el govern. “L’Ajuntament no ens fa cas. Compra l’energia fora i no col·labora amb una empresa local com la nostra”, lamentava Pere Gran.

Segons revela el màxim responsable de Catgas, des de l’octubre passat tenen pendent una reunió amb l’alcaldessa, Núria Parlon, que encara no s’ha produït. L’empresa colomenca té molt clara la seva postura i d’alguna manera pressiona per ser escoltada.

Si des de l’Ajuntament es fa algun moviment, a Catgas “no li importaria continuar vinculat al FS Garcia”, però n’ha d’obtenir alguna rendibilitat. Des de l’empresa, a més, s’afirma que els preus que ells ofereixen són més competitius que els que està pagant l’Ajuntament en aquests moments.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM