Can Zam acollirà la gran festa de la infància 2021

0
47

El 20 de novembre se celebra el Dia Internacional de la Infància i Santa Coloma de Gramenet vol commemorar aquesta efemèride per posar en relleu els drets de la infància entre la ciutadania, i molt especialment entre les famílies i els mateixos nens i nenes. Un any més, amb aquest motiu, l’Ajuntament organitzarà la «Festa de la Infància» al parc de Can Zam amb l’objectiu d’explicar com es defensen i promouen aquests drets des de l’àmbit municipal.

La «Festa de la infància» tindrà espectacles adreçats a nenes i nens, i també exposicions sobre projectes i activitats liderades pels més petits i petites. Hi haurà dos moments diferenciats en el dia en funció de les edats i del tipus d’acte.

D’una banda, «Hola, nadó!», que serà una benvinguda als nadons nascuts en l’últim any amb l’entrega d’un obsequi i amb la plantada de 4 arbres — un per cada estació— per representar l’arrelament a la ciutat i la responsabilitat com a comunitat en la cura d’aquests arbres i el i les infants. D’altra banda, la «Festa de la infància», amb activitats i espectacles musicals i teatrals adreçats a nens i nenes (a partir d’un any) i les seves famílies.