Can Roig i Torres acull el I Festival de Blues de Santa Coloma

13/01/14L’Auditori enceta el dissabte 18 (21.00 hores) la programació de 2014.

13/01/14. El dissabte 18 de gener (21.00) tindrà lloc el I Festival de Blues de Santa Coloma de Gramenet a l’Auditori Can Roig i Torres. Amb aquest esdeveniment, organitzat en col·laboració amb l’entitat Santako in Blues, s’estrena la programació de l’Auditori del 2014, que anirà més enllà de la música clàssica per endinsar-se en altres estils com el pop, el jazz, el blues, el flamenc, etc.

L’objectiu és arribar a nous públics i convertir l’Auditori en un equipament de referència musical a Santa Coloma. El cartell del Festival està encapçalat per la Big Band Blues de Barcelona, orquestra formada per alumnes de l’Escola de Blues barcelonina. Es tracta d’un projecte pioner a Espanya —fins i tot a Europa— i orientat de forma específica cap aquest gènere. Al Festival, també hi actuarà Txus Blues & Jose Bluenfingers, un duet que porta deu anys en actiu i té cinc discs publicats.

Abans del concert, al vestíbul de l’Auditori hi haurà la presentació de la programació musical del primer semestre de l’Auditori colomenc, que estarà precedida per la projecció del documental Barna blues, de Bad Music. Hi parlarà el periodista musical especialitzat Manuel Lopez Poy.Les entrades, al preu de 8 €, ja són a la venda al Telentrada de Catalunya Caixa, al Teatre Sagarra (els divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00) i una hora abans del començament del Festival a la taquilla de l’Auditori. Al Teatre Sagarra, que actua ara com a finestreta central de venda de localitats d’ambdós equipaments, hi podeu demanar el nou carnet Amics de l’Auditori, amb descomptes del 50%.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure