https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
Campanya per reduir el soroll a l'Esperit Sant - Diari de Santa Coloma
 

Campanya per reduir el soroll a l’Esperit Sant

La Fundació Hospital de l’Esperit Sant ha engegat una campanya que pretén conscienciar professionals i usuaris de la importància de reduir el soroll per afavorir el descans dels pacients.

Després de mesurar els decibels amb un sonòmetre instal·lat en una de les plantes d’hospitalització s’ha pogut constatar que el nombre de decibels que hi ha als passadissos en algunes hores és molt superior al que recomana l’Organització Mundial de la Salut (40 decibels).

Al mateix temps en el darrer estudi impulsat pel Grup ProsomniuM, format per un grup de professionals que promouen diferents iniciatives per afavorir el descans nocturn entre els pacients hospitalitzats, es va constatar que un 28% dels pacients ingressats consideren que a l’Hospital hi ha massa soroll ambiental.

Amb l’objectiu de reduir l’impacte del soroll i millorar el confort dels usuaris s’han impulsat diferents iniciatives com són: concentrar, sempre que sigui possible, les actuacions d’infermeria a l’habitació abans de les 12h de la nit, abaixar el volum d’aparells, timbres i intèrfons, tancar les portes amb cura, evitar parlar fort als passadissos i actuar en cas que els aparells de l’habitació facin soroll. Pel que fa al torn de nit és important reforçar aquestes mesures entre les 12h de la nit i les 6 del matí.

Des del grup ProsomniuM s’ha volgut implicar a tots els professionals de la FHES. En aquest sentit s’ha elaborat un vídeo i un pòster que recull fotografies de desenes de professionals fent el gest de silenci i, durant aquesta setmana, se’ls hi farà entrega d’un paquet de xips de plàtan ja que són aliments rics en triptòfan que ajuden a conciliar el son abans d’anar a dormir

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure