Campanya ‘Recicla vidre per elles’ per a prevenir el càncer de mama

L’Ajuntament s’ha sumat a la campanya solidària “Recicla vidre per elles” de Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada del reciclatge d’envasos de vidre a Espanya. Amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama, es van instal·lar el passat 14 d’octubre tres contenidors rosa per a fomentar el reciclatge d’envasos de vidre i la prevenció del càncer de mama. Aquests s’han col·locat en llocs emblemàtics de la ciutat, pels quals passen moltes persones diàriament: al costat de la façana de la Ciba, en el passeig de Llorenç Serra; enfront del mercat municipal del Fons, al carrer de Mossèn Jacint Verdaguer amb la plaça Nova del Fons, i davant del mercat de Singuerlín, al carrer Aragó amb l’avinguda del Puig Castellar.

La ciutadania podrà tirar en aquests contenidors rosa tot tipus de vidre, com en els verds habituals: ampolles, pots i flascons de vidre (sense la seva tapa, que ha d’anar al contenidor groc). Els iglús solidaris romandran a la ciutat fins dilluns que ve 26 d’octubre. Ecovidre transformarà els envasos de vidre dipositats en aquests contenidors en una donació a la Fundación Sandra Ibarra de Solidaridad Frente al Cáncer.

Aquesta iniciativa té com a objectiu mobilitzar la ciutadania a reciclar envasos de vidre per a cuidar del medi ambient i contribuir així a una causa solidària: la prevenció del càncer de mama. A aquesta edició, s’han sumat 140 ciutats d’Espanya (14 de Catalunya), i en total s’han instal·lat més de 370 contenidors roses.

En 2019, la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet va reciclar 1.213 tones d’envasos de vidre, la qual cosa suposa que cada habitant va ajudar a reutilitzar de mitjana 10,2 kg d’aquest material.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM