Campanya a favor dels pressupostos participatius

13/12/2014 Una campanyada encetada per la formació Gent de Gramenet, junt amb l’embrió local de Podem, amb l’objectiu de demanar a l’Ajuntament que el pressupost municipal comenci a eleborar-se de forma participativa amb les opinions de tots els veïns que vulguin.

La formació Gent de Gramenet, junt amb l’embrió local de Podem, han encetat a la ciutat una campanya a favor d’uns pressupostos participatius. El principal eix de la campanya és una recollida de firmes a través de www.pressupostparticipatiu.wordpress.com. Les persones sotasignants demanen a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet que el pressupost municipal “en comptes de fer-se als despatxos, comenci a elaborar-se de forma participativa amb les opinions de tots els veïns que vulguin”.

Els promotors d’aquesta iniciativa recorden que el pressupost participatiu és un sistema implantat a més de 300 municipis de tot el món i que permet als ciutadans incidir de forma directa en la distribució dels diners municipals, després d’organitzar assemblees ja sigui per barris o per temàtiques. I recorden que no es pot obviar que els diners del pressupost municipal prové, en una part, dels diners que aporten els colomencs a través dels impostos que paguen.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure