Campanya de xoc per ampliar el futbol base

30/05/2016 – El CF Singuerlín obre una aula d’estudi i anuncia descomptes al Duet Can Zam.

A banda d’ampliar la massa social i de sanejar els comptes, la nova junta directiva del CF Singuerlín s’ha proposat ampliar la xifra de 13 equips que ara mateix té l’entitat. Per tal d’aconseguir-ho, el club ha planificat diverses sessions de portes obertes de futbol 7 i futbol 11 a Can Zam II, les quals estaran dirigides per Pedro Sánchez (coordinador) i Juan Carlos Jiménez (director esportiu).

El Singuerlín convida a tots els nens i nenes interessats a desplaçar-se fins a les seves instal·lacions per tal de participar en els diferents entrenaments de tecnificació i partits que organitzarà l’entitat. La directiva espera que aquestes sessions de portes obertes serveixin per donar a conèixer i acostar a les famílies algunes de les novetats estructurals que ha incorporat el club de cara a la pròxima temporada.

Cal destacar que el CF Singuerlín ha decidit utilitzar una part dels diners de les quotes dels jugadors per incorporar una aula d’estudi a Can Zam II, espai que estarà vigilat per un estudiant universitari i obert durant una franja horària concreta cada dia d’entrenament.

El projecte de l’aula d’estudi, però, no és l’única novetat que es viurà dins de la dinàmica diària de la institució. El Singuerlín, gràcies a diferents acords assolits amb el Duet Can Zam, regalarà una invitació pel gimnàs a tots els assistents a les portes obertes i, a més, estarà en disposició d’oferir descomptes als familiars de jugadors que es facin socis del club.

Amb aquestes iniciatives, la junta presidida per Sergi Inglada espera donar un nou impuls a l’estructura esportiva verda, passant dels 13 equips actuals a una xifra “d’entre 15 i 18”. “Estem intentant oferir coses diferents de la resta de clubs de la ciutat. A nivell de futbol, encara som lluny d’on volem, perquè venim d’on venim, però la junta està treballant molt bé. En els últims mesos hem passat de tenir 37 socis a acostar-nos als 250 i ja comptem amb quasi 40 patrocinadors”, relatava el president del CF Singuerlín a aquest diari.

Les sessions de portes obertes planificades per l’entitat estan previstes pel pròxim 7 de juny (futbol 7 a les 18:30h) i 9 de juny (futbol 11 a les 19:30h) a Can Zam II. Tanmateix, el període d’inscripció pel futbol base s’allarga fins al dia 19 i continuarà al setembre.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM