https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
Bebe fa embogir Santa Coloma - Diari de Santa Coloma
 

Bebe fa embogir Santa Coloma

 

02/08/2012. Molt públic als concerts de la Festa Major programats ahir a la nit. El més esperat va ser el de la cantant extremenya Bebe que va omplir la plaça de la Vila. El públic va embogir repassant alguns dels seus treballs més coneguts i també amb algunes peces del seu nou disc, que va sortir al mercat el mes de febrer. La nit també va comptar amb les actuacions de Lenacay i d’Elêctic Gozarela. 

 

02/08/2012. Molt públic als concerts de la Festa Major programats ahir a la nit. El més esperat va ser el de la cantant extremenya Bebe que va omplir la plaça de la Vila. El públic va embogir repassant alguns dels seus treballs més coneguts i també amb algunes peces del seu nou disc, que va sortir al mercat el mes de febrer.

 

La nit també va comptar amb les actuacions de Lenacay i d’Elêctic Gozarela.

 

Als altres escenaris repartits per la ciutat, el del Parc d’Europa i el de la plaça del Rellotge tampoc no va faltar la música. Al primer, amb els concerts de la segona jornada del Sintonitzza i al del Fondo amb els grups Rock&Ríos Band y Los 80 principales.

 

Avui, continua la Festa Major amb la tradicional migada popular (12 h. Parc d’Europa), la trobada castellera (12 h a la plaça de la Vila) i botifarrada que organitza el restaurant Cinc. A la tarda, podreu gaudir del Passatge de Festa (de 18 a 23 hores) i el festival de jotes (19 hores a la plaça de la Vila), entre d’altres.

 

La resta de programació aquí.  

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure