Autors locals al Sant Jordi 2013

16/04/13. Aquest any, els colomencs podran escollir entre una dotzena de propostes locals per celebrar la Diada de Sant Jordi.

16/04/13. Queda just una setmana per celebrar Sant Jordi. Com cada any, la plaça de la Vila serà l’epicentre d’una jornada on els llibres i les roses seran les protagonistes. Aquest any, hi ha una dotzena de propostes locals adreçades per a tots els públics i gustos. Poesia, teatre i narrativa amb segell colomenc.

Entre les novetats d’enguany, hi ha «Quin niu més bonic», de Rodolfo del Hoyo adreçat al públic infantil. L’autor també presenta una proposta de narrativa per adults, «Llegir al metro». També en narrativa hi ha «En mis sueños», de Rubén Mondéjar i «Bogavante con ligueros», de Juan F. Julián Ibáñez. Cinc de les propostes d’autors locals són de poesia. És el cas de «365 Haikus y unjisey», de Joan de la Vega, «Monegros», de Pedro Luis Cano, «Clarividencia», d’Oscar Esteban, Joaquin Chamorro i Cesc Vilà, «Els mots de Cassandra» de Rubén Plà i «L’esfinx» de Jordi Valls. Una obra que també es presenta al Sant Jordi 2013 és «69 Tornillos y ciego ¿Ahora qué?», la biografia de Rafael Olalla, el bomber ferit a l’explosió del gas del barri del Fondo, fa set anys. En quant a teatre, destaca «Lo que no se dice», d’Eric Martinez Girón.

Reedició, 31 anys després
Coincidint també amb la Diada de Sant Jordi, es reedita el llibre «Història de la Santa Coloma moderna. 1954-1979», un retrat de la ciutat obra de Marcelo López Ródenas. El llibre, publicat per primera vegada l’any 1982, explica la realitat social de la Santa Coloma dels seixanta i setanta, moment en què la ciutat va canviar de fisonomia i va augmentar la seva població, fruit de la inmigració, sobretot, d’andalusos.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure