Arriba una nova edició del Festival IF Barcelona al Teatre Sagarra

0
15

Arriba a Santa Coloma IF Barcelona, amb tres espectacles a càrrec de companyies de reconeguda trajectòria internacional en l’àmbit del teatre visual i de titelles: Bambalina Teatre Practicable i Unterwasser.

Amb aquesta edició de 2021, la col·laboració d’IF Barcelona amb l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, amb seu al Teatre Sagarra, celebra el seu cinquè aniversari. Des dels inicis, la complicitat entre festival i ciutat ha estat determinant per dotar-lo d’una dimensió metropolitana.

Aquesta edició d’IF Barcelona se centra en els elements essencials i fonamentals del teatre des del seu origen: la màscara, les ombres i els fils. 5 de novembre (18 h). Estrena nacional de l’espectacle «Maze», de la companyia italiana Unterwasser, una representació d’ombres en viu en què es projectaran escultures i cossos tridimensionals en directe sobre una gran pantalla. 6 de novembre (18 h).

«Untold» (El que no s’ha dit) també és una estrena nacional de la companyia Unterwasser; que narra un viatge introspectiu, fruit d’una investigació acurada sobre les possibilitats del teatre d’ombres: un treball a partir de la projecció visual de cossos i objectes en què conviuen la il·lusió i la revelació dels artificis. 6 de noviembre (20 h). La companyia Bambalina Teatre Practicable presenta «Èdip», una de les grans creacions dels tràgics grecs que perviuen en l’imaginari de l’home actual de la manera més clara i evocadora.