Arriba una nova edició de la iniciativa Diaris de Viatge

27/03/13. Enguany, la proposta té com a lema: “Apunts Urbans: 2013, Any dels Ciutadans”

27/03/13. Aquest mes d’abril comença la quarta edició dels Diaris de Viatge, una proposta impulsada pel departament de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Santa Coloma, que té com a objectiu mostrar, a través d’imatges, altres realitats sempre des d’una vessant solidària i de sensibilització. La proposta d’enguany té com a lema Apunts Urbans: 2013, Any dels Ciutadans i pretén retre homenatge a homes i dones que, pel seu lloc de naixement, tenen condicionada la seva trajectòria vital.

Diaris de Viatge 2013 arrenca amb l’exposició Dies de Pakistan (del 3 al 26 d’abril), de Francesc Melcion. Es tracta d’una mostra que pretén trencar amb el clixé que sovint apareix en els mitjans de comunicació sobre Pakistan, relacionat sempre amb actes de violència o pobresa, per donar a conèixer la imatge real del país, format majoritàriament per persones humils i treballadores. La següent exposició serà Experiència urbana de villa El Salvador (del 3 al 21 de juny), un treball que mostra l’experiència participativa dels veïns i veïnes d’aquesta comunitat de Perú que ha permès enfortir la identitat històrica del territori. Diaris de Viatge també programarà Revela 2012, l’exposició guanyadora del Premi Internacional de Fotografia als Titulars dels Drets Socials (del 14 al 31 d’octubre), un certamen anual que reconeix un col·lectiu. El cicle d’exposicions clourà amb Iraq-2003. Vida diària en un país ocupat (del 2 al 20 de desembre), de Sergi Reboredo. El fotoperiodista, que va viatjar el desembre de 2003 a Iraq, va ser testimoni de la vida quotidiana de la població en una situació de conflicte armat. Deu anys més tard, la gent continua vivint-hi amb la por de ser víctimes dels atacs terroristes.

Totes les exposicions programades per Diaris de Viatge són gratuïtes i s’exhibeixen al Centre Cívic Riu (c. Lluís Companys, 9) en l’horari habitual (de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 20 hores).

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure