Arriba un nou cicle de cinema a la biblioteca de Singuerlín

9/10/12 – Els cinèfils estan d'enhorabona: la Biblioteca de Singuerlin ja ha programat el cicle de cinema per a les properes setmanes. Entre els títols previstos destaca el film Diarios de motocicleta, sobre la joventut d'Ernesto Che Guevara.

9/10/12 – Els cinèfils estan d'enhorabona: la Biblioteca de Singuerlin ja ha programat el cicle de cinema per a les properes setmanes. Entre els títols previstos destaca el film Diarios de motocicleta, sobre la joventut d'Ernesto Che Guevara. El passi serà el proper dijous, 11 d'octubre (20 hores). El mateix dia està previst projectar també Borrados del mapa. La invencion de Hugo (20 d'octubre), Gamba triste (26 d'octubre) o Arrugues (també el 26) són altres de les pel·lícules que es passaran.

 

La Sala Singuerlín, està impulsada per l’Ajuntament amb l’entitat local Cine Club Imatges i  suposa la consolidació d’un fòrum d’exhibició i de debat de pel·lícules de cinema d’autor, social i de drets humans a la nostra ciutat. El lloc escollit és idoni, ja que la biblioteca municipal és un nou i modern edifici, ubicat al costat de la parada de metro Singuerlín de la L9, que disposa d’una sala amb aforament per a 250 persones amb un sistema de projeccions digitals d’alta qualitat i que ofereix un fons de material especialitzat en cinema d’autor i documentals de més de 800 títols.

 

Una oferta de qualitat

Aquests films aniran precedits de la projecció de reportatges o curts de ficció que promouen la defensa dels drets humans per tal de sensibilitzar el públic en aquests valors; aquests passis s’han seleccionat a partir d’obres que han participat al Festival Internacional de Cinema de Drets Humans de Santa Coloma de Gramenet o han estat proposades per institucions i ONG’s de manera expressa.
 

Els objectius d’aquesta proposta són diversos. Destaquen l’ impuls  i dinamització d’una programació estable de cinema d’autor i de cinema familiar de qualitat, que contribueix a la sensibilització per la solidaritat, tot difonent el cinema documental i de ficció en els àmbits dels drets humans, cooperació, solidaritat i l’educació per la pau. També es pretén i captar un nou públic interessat en aquests mateixos àmbits.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure