Arriba ‘Juguem a Santa Coloma’, el concurs per conèixer la ciutat

08/10/13. L’Ajuntament de Santa Coloma, a través del Museu Torre Balldovina, ha encetat un concurs per fomentar el coneixement de la ciutat entre els ciutadans.

08/10/13. Quina és l’alçada de la Torre Balldovina? De quants països identificats segons els padró són originaris els habitants de Santa Coloma? Aquestes i altres preguntes seran necessàries respondre per guanyar el primer concurs sobre Santa Coloma. L’Ajuntament, a través del museu de la ciutat, ha engegat aquesta iniciativa que pretén difondre aspectes culturals i socials de Santa Coloma. Per participar, només cal entrar a la plana web www.juguemasantacoloma.cat i enregistrar-se. A partir del 4 de novembre i un cop confirmada la inscripció, es podrà començar a jugar.

La mecànica és senzilla. Cada dia de dilluns a dijous, a les 9 h del matí, es publicaran dues preguntes que s’hauran de respondre en la web abans de les 12 h de la nit. Per cada pregunta es donaran quatre possibles respostes de les quals només una serà la correcta amb un valor de 10 punts. Els divendres a les 9 h del matí es publicaran dues preguntes especials que podran requerir per part dels participants el desplaçament a un punt de la ciutat.

El joc finalitzarà l’1 de desembre. El dissabte dia 14 de desembre se celebrarà un acte de lliurament de premis on es desvetllarà qui ha estat el guanyador del concurs sobre Santa Coloma.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure