https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
Arriba el Santako Poetry Slam - Diari de Santa Coloma
 

Arriba el Santako Poetry Slam

08/07/13. Es tracta d’una competició poètica que gira al voltant de la paraula, on els participants defensen els seus textos davant del públic i aquest jutja la qualitat triant un guanyador.

08/07/13. El Poetry Slam, competició poètica que gira al voltant de la paraula, on els participants defensen els seus textos davant del públic i aquest jutja la qualitat dels poetes triant un guanyador, ja té la seva versió colomenca. S’estrena el proper dimecres (20.00 hores) amb la denominació Santako Poetry Slam.A Santa Coloma, el campionat constarà d’una primera ronda eliminatòria en què cada participant disposarà de tres minuts per recitar el seu text. Passaran a una segona ronda els quatre competidors amb millor puntuació i disposaran de tres minuts per convèncer al jurat de que són els millors. El jurat estarà compost per cinc persones del públic escollides a l’atzar.

Les persones que desitgin participar poden enviar un missatge a l’adreça santakopoetryslam@gmail.com. El concurs a la nostra ciutat és una iniciativa organitzada per Red927 i l’Ajuntament a través de la Regidoria de Cultura.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure