Arrenquen les Jornades de les Dones 2013

04/03/13. Avui arrenquen les Jornades de les Dones 2013. Al llarg de dues setmanes, Santa Coloma acollirà conferències, tallers, debats i altres activitats que tenen com a objectiu sensibilitzar en la igualtat i el respecte entre homes i dones.

04/03/13. La conferència “Igualtat versus violència de gènere: present i futur” a càrrec de Inmaculada Montalbán, presidenta de l’Observatori contra la violència domèstica y de gènere, dóna aquesta tarda (19h) el tret de sortida a les Jornades de les Dones 2013. L’acte es farà a la Biblioteca de Singuerlín – Salvador Cabré (plaça Sagrada Família s/n). Durant dues setmanes, Santa Coloma acollirà activitats com activitats com conferències, debats, tallers, exposicions, actes reivindicatius al carrer, projeccions de pel·lícules o obres de teatre.

 

Avui, però a les 17h i a la Biblioteca Can Peixauet, hi haurà la inauguració de l’exposició “En Defensa Pròpia”, en què el Grup de Dones del Fondo recull dites, expressions, conductes i comportaments masclistes o sexistes que perviuen en la nostra societat, encara que sigui de forma subtil. Són un seguit de pràctiques que han coaccionat les dones durant molts anys i que les han fet invisibles.

 

Altres actes

Altres actes destacats són, entre d’altres, el lliurament del premi literari Isabel Alonso, el proper 5 de març (19.00) al Museu Torre Balldovina; el dia 6 (18.00) el Centre Cívic de Can Mariner acollirà la presentació de la Plataforma de Dones Aturades, una iniciativa del Grup de Dones de Can Mariner; el dia 8 (20.30), Lapsus Espectacles representarà l’obra de teatre “La dona sola” a la Sala Miquelet del Teatre Sagarra i l’endemà, el dia 9 (21.00), se celebraran els tradicionals sopar i ball de dones.

 

El dia 8 de Març, les entitats de dones de Santa Coloma participaran en la manifestació unitària que s'ha convocat a les 18.30 hores a la ciutat de Barcelona. A més a la Biblioteca Singuerlín (20.00) es projectarà de forma gratuïta el curtmetratge "De mujer a mujer, sociedad coperactiva" de la Fundació Vicente Ferrer i la pel·lícula "Fargo" (1995). De la seva banda, al Teatre Sagarra (20.30) es representarà "La dona sola" de Darío Fo a càrrec de Lapsus Espectacles (a la Sala Miquelet. En cas de voler una entrada amb descompte (6 euros) per aquesta funció cal passar pel CIRD (pl. de Montserrat Roig, 1) abans del dia 7 de març. Podeu consultar la programació sencera en aquest enllaç.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure