Aquest divendres conclou la preinscripció per al curs 19-20

El passat 2 de maig van arrencar les jornades de portes obertes a les vuit escoles bressol municipals de Santa Coloma, i aquest divendres 24 de maig finalitza el termini previst per a la presentació de sol·licituds i documentació, preferentment a l’EBM escollida en primera opció, o a l’Oficina Municipal d’Escolarització -OME-.
Les familíes poden consultar, a l’equip educatiu de la Xarxa d’EBM i també a l’Oficina Municipal d’Escolarització -OME-, qualsevol dubte que tingui sobre el període de preinscripció i matrícula i l’escolarització per al curs vinent.

Educació infantil, primària i secundària
Del 29 de març al 9 d’abril era el termini previst per a la presentació de sol·licituds de preinscripció en el segon cicle d’educació infantil, primària i secundària
El curs vinent, Santa Coloma tindrà el seu primer institut escola, que estarà situat a l’Escola Pallaresa. Per informar a les famílies d’aquest centre sobre tots aquells aspectes que comportarà el pas d’escola d’infantil i primària a institut escola, amb educació secundària, es farà una reunió la data de la qual s’establirà durant les properes setmanes.
Les famílies amb infants que iniciaran P3 i les famílies amb fills i filles que iniciaran l’educació secundària han rebut als seus domicilis uns desplegables amb tota la informació essencial de la preinscripció i les jornades de portes obertes dels centres, informació que es pot consultar també en aquest espai web.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure