Aposta ferma per reanimar l’activitat comercial al Mercat del Singuerlín

L’Ajuntament comença a donar passos per revifar l’activitat comercial del Mercat del Singuerlín, que avui pateix d’un problema de desertització: hi ha 10 parades tancades i sense activitat, del total de 30 parades interiors que existeixen.

Amb la finalitat de reactivar el comerç, el darrer Ple, celebrat el passat 13 de març, ha aprovat —amb els vots a favor del PSC i ERC, i l’abstenció d’En Comú Podem i Ciutadans—, l’esborrany del conveni a signar entre el consistori, l’empresa Consum, S. Coop. V., el concessionari del bar i la Junta de Concessionaris del Mercat, per a dur-hi a terme una reforma.

La reforma del Mercat municipal del Singuerlín consistirà a reduir el nombre de parades existents, ampliar la superfície de venda del supermercat i de la parada exterior dedicada al bar, a més d’altres actuacions relacionades, com l’arranjament dels lavabos.

La cooperativa Consum adquirirà les parades tancades, necessàries per establir a l’interior del mercat la seva línia de caixes, i sufragarà els costos de trasllat.

L’objectiu després d’aquesta reforma és triple: es pretén dimensionar el mercat a la demanda actual i que totes les parades estiguin obertes, per tal que hi hagi un equilibri comercial. També, es dinamitzarà el mercat, ja que la clientela de supermercat no donarà l’esquena al mercat, atès que haurà d’entrar i sortir a través de la seva planta de vendes. I per últim, es realitzarà la reforma sense cap cost per a l’erari públic.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure