APMA Serveis dóna feina ja a una quinzena de socis

27/05/13. L’entitat, que acaba de complir tres anys, té 300 membres i ha servit de model per altres col·lectius de treballadors més grans de 50 anys.

27/05/13. APMA Serveis, l’empresa que ha muntat l’Asociación de Parados Mayores Activos de Santa Coloma, ha aconseguit ja donar feina a una quinzena dels seus membres. Si bé és una xifra modesta en comparació amb la incidència que l’atur té en aquest col·lectiu de treballadors més grans de 50 anys, es tracta d’una “bona notícia” –en paraules de la mateixa APMA- doncs la iniciativa està trobant la complicitat de moltes persones, entitats i empreses.

Una de les últimes ha estat la multinacional dedicada a la venda de productes de bricolatge i decoració Leroy Merlin. Segons explica l’APMA al seu bloc, avui mateix dos companys de l’entitat començaran a treballar en la botiga que l’empresa té al centre comercial La Maquinista. A més, el departament de Recursos Humans d’aquesta multinacional ha manifestat la seva voluntat de col·laborar amb l’entitat d’una manera més intensa, la qual cosa es podria traduir en més contractacions en un futur proper. “Estem cada dia més contents dels fruits que es van obtenint. És curiós però cada dia tenim més feina”, diuen al bloc.

Aquesta notícia arriba quan es compleixen tres anys del naixement de l’entitat. Tot i que els inicis no van estar exempts de dificultats, APMA té uns 300 i ha servit de model per a altres col·lectiu de treballadors més grans de 50 anys que s’han quedat sense feina i que s’han configurat en associació.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure