Ajustada derrota contra Caja Segòvia

16/12/2012 – El Marfil Santa Coloma va caure per 6-5 a la pista d'un Caja Segòvia que malgrat liderar el marcador gran part del duel, va veure com els colomencs lluitaven per treure algun punt fins al final

Els partits del Marfil Santa Coloma continuen sent sinònim d'emoció, gols i espectacle. En el duel d'aquest cap de setmana, però, l'espectacle va acabar tenint regust clarament amarg. El conjunt entrenat per Xavi Passarrius va perdre per 6-5 a la pista de Caja Segòvia, un rival directe en la disputa per les places que donen accés a la Copa del Rei. Ambdós conjunts sabien de la importància del compromís, i sent com era un partit transcendental i decisiu pel futur immediat d'un i altre, el duel no va deixar indiferent i va fer gaudir als milers d'espectadors que van donar-se cita al Pedro Delgado de la ciutat castellana. El Marfil va tenir una rotació curta de només tres suplents, degut a les baixes amb què comptava el cos tècnic. Però això no va ser impediment perquè l'equip lluités fins al minut final per aconseguir almenys un punt.

El matx va iniciar-se de manera satisfactòria pel Marfil. Adolfo, al minut dos, avançava als de Passarrius convertint un gol d'estratègia. Però abans del descans el Caja Segòvia va fer-se amb el control del partit i va aconseguir perforar la porteria de Chico en fins a tres ocasions. Els locals, amb el marcador a favor, van començar a prendre's el partit amb la calma lògica del qui se sent superior. Però el Marfil, lluny de rendir-se, va seguir lluitant. Al poc de començar el segon temps Adolfo retallava distàncies. El marcador no es mouria ja més fins als cinc minuts finals, quan el partit va entrar en una fase d'embogiment que podria haver afavorit al Marfil, però va acabar resultant beneficiosa pel Caja Segòvia. Els castellans van posar-se 6-3 a falta de dos minuts pel final. Amb només 120 segons per endavant, el Marfil va seguir-ho intentant, i va posar-se a un gol de diferència de nou. Però el sisè gol, que hauria estat el de l'empat, no va acabar arribant.

L'equip baixa a causa d'aquesta derrota fins a la vuitena plaça, amb els mateixos dotze punts que té el novè, l'Umacon Saragossa. Dissabte vinent el Marfil rebrà a Santa Coloma al Puertollano. desè de la LNFS amb set punts.

FITXA TÈCNICA

Caja Segòvia: Herrera, Murga, Palomeque, Antoñito, José Carlos – cinc inicial- Fabián, Del Moral, Borja, Sergio, David

Marfil Santa Coloma: Chico, Rafa López, Sepe, Dani Salgado, Adolfo -cinc inicial- Segura, Busquets, Jhow

Àrbitres: Peña Gómez i Peña Días. Grogues: José Carlos, Fabián (Caja Segòvia); Rafa López, Segura, Adolfo, Jhow (Marfil Santa Coloma)

Gols: 0-1, Adolfo (minut 2); 1-1, Palomeque (minut 11); 2-1, Fabián (minut 12); 3-1, David (minut 17); 3-2, Adolfo (minut 22); 4-2, Fabián (minut 34); 4-3, Rafa López (minut 35); 5-3, Fabián (minut 37); 6-3, Borja (minut 37); 6-4, Rafa López (minut 38); 6-5, Jhow (minut 40)