Adéu a la corva de la mort de la carretera de la Roca

16/02/2016 – El revolt aumentarà el seu radi i guanyarà visibilitat.

La Diputació de Barcelona ha iniciat les obres per millorar el revolt del PK 5+655 (prop de Ferrolan) de la carretera BV- 5001, la carretera de la Roca, als termes municipals de Montcada i Reixac i Santa Coloma, augmentant-ne el radi -de 26 a 50 metres- i, per tant, la visibilitat del tram. També es millorarà la integració paisatgística del conjunt mitjançant una hidrosembra.

Es preveu que la durada dels treballs serà de tres mesos, durant els quals hi haurà afectacions al trànsit perquè puntualment es donarà pas alternatiu.

Les obres, que suavitzen la perillosa revolts, tenen un pressupost de 209.606 euros. A aquesta
xifra cal afegir altres 3.400 de l’expropiació parcial de tres finques.

Les actuacions principals d’aquestes obres seran el desmuntatge de la senyalització actual i la demolició del ferm en alguns trams del traçat actual; l’adequació del traçat a la normativa vigent; la millora de l’afermat; la construcció de drenatge longitudinal per donar continuïtat a la recollida d’aigües de la carretera; la implantació de la nova senyalització vertical i horitzontal, i la integració de les zones en desús del sobrant de vial mitjançant la realització d’una hidrosembra.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure