7è Congrés de la Gent Gran en Octubre

El passat 5 de maig es va presentar a la Biblioteca de Singuerlín aquest congrés i els delegats i delegades de Santa Coloma.

La Gent Gran de Santa Coloma prepara la seva participació en el 7è Congrés Nacional que es durà a terme en el mes d’octubre. El passat 5 de maig es va presentar a la Biblioteca de Singuerlín aquest congrés i els delegats i delegades de Santa Coloma que participaran en ell. L’acte forma part de la fase de preparació del Congrés Nacional, l’objectiu d’aquesta fase és incorporar el màxim de visions de les diferents parts de Catalunya.

El debat es desenvolupa a través de sessions de treball que se celebren en les diferents comarques de tota la província. Allà cada grup exposa la seva visió de la realitat i la problemàtica que avui li afecta al col•lectiu així com les seves inquietuds i les seves necessitats. En aquest congrés participaran un total de 471 delegats de tota Catalunya i tots en conjunt presentaran les ponències i redactaran les conclusions i s’elaborarà el manifest final.

Les ponències seran dues que es titularan ‘Persona, societat i benestar’ i l’altre ‘La Catalunya del futur’. L’organització ha planificat una tercera fase que és anomenada ‘poscongrés’ que consistirà en donar a conèixer els resultats del congrés i que es mantindrà activa al llarg del temps per fer un seguiment dels acords adoptats en aquest octubre.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure