433 colomencs seran contractats a través dels plans d’ocupació

11/04/2017 – Es destinaran més de 4 milions d’euros per oferir llocs de treballs a la ciutat durant aquest 2017.

L’empresa municipal Grameimpuls contractarà a 433 colomencs i colomenques durant aquest 2017 per lluitar contra l’atur i afavorir la igualtat d’oportunitats a la ciutat.

Un dels reptes del govern municipal establert en el Pla d’Actuació Municipal (PAM) és millorar i promoure l’ocupació de qualitat per poder facilitar l’accés al mercat de treball. Els col·lectius prioritaris que participen i participaran en aquests plans d’ocupació, són els aturats de llarga durada, les persones majors de 45 anys, persones que no cobren cap tipus de prestació i subsidi, famílies monoparentals o amb tots els seus integrants en situació d’atur, persones amb diversitat funcional, i en risc d’exclusió social i amb dificultats d’inserció.

En total es destinaran 4.074.412,85 euros a aquests Plans d’Ocupació 2017, subvencionats per diverses administracions (l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Santa Coloma).

Les persones contractades, que rebran una formació professional com a element de suport a l’aprenentatge i d’adaptació, es dedicaran a la millora dels equipaments municipals a escoles, centres cívics, centres esportius; la neteja i conservació de parcs i jardins i zones verdes, i projectes socials i educatius.

Primeres insercions de la Llançadora d’Ocupació

D’altra banda, el govern colomenc ja ha posat en balanç les primeres insercions del programa Llançadora d’Ocupació, que es va posar en marxa el passat mes de desembre a una vintena de persones aturades de diferents perfils. Després de tres mesos, 7 participants ja han trobat feina per compte aliè en diferents sectors: serveis, social i químic-farmacèutic; i un integrant ha optat per cursar un Certificat de Professionalitat de Gestió Comercial de Vendes, que posteriorment el portarà a realitzar pràctiques professionals remunerades.

“Cal destacar que la majoria d’aquestes insercions són de persones més grans de 40 anys, que han tornat a treballar després d’estar més de dos anys a l’atur. Per això, és una doble alegria i satisfacció”, ha assenyalat la tècnica que gestiona el programa, Alicia Mullor.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM