40 anys compartint il·lusions

17/07/2014 – Marfil posa en marxa una nova campanya de captació de socis amb l’objectiu de seguir omplint el Jacint Verdaguer cada cap de setmana.

Aprofitant la presentació les noves equipacions per la temporada 2014-2015, Marfil també va donar el tret de sortida a la campanya d’abonats. L’objectiu de l’entitat és ambiciós: mirar d’arribar o fins i tot superar els 600 socis.

L’eslògan de la campanya és el següent: ’40 anys compartint il·lusions’. D’aquesta manera, Marfil vol celebrar els 40 anys que el club porta treballant amb el futbol formatiu i representant a la ciutat a la màxima categoria del futbol sala espanyol, sobretot des que l’entitat es va professionalitzar, passant de ser un grup de treballadors d’Industrias García a jugadors d’elit.

Segons va informar ahir el club colomenc, la campanya de socis es dividirà en dues fases. Del 21 de juliol al 14 d’agost, tots els aficionats interessats podran reservar el seu carnet fent un tràmit on-line.

Els simpatitzants interessats s’hauran de dirigir-se per correu electrònic a Carmen Bernal (carmenbernal@hotmail.com) per rebre un imprès que hauran de tornar al club via e-mail, sempre marcant la modalitat de carnet que desitgen sol·licitar.

Un cop superada aquesta primera fase, Marfil posarà en marxa la fase presencial de la campanya de socis (18 d’agost al 5 de setembre). A l’oficina del club, situada al Jacint Verdaguer, els aficionats hauran d’omplir un nou imprès i pagar l’abonament. L’horari d’atenció a les oficines serà de 18h a 20h.

Per altra banda, els aturats, jubilats i pensionistes també hauran de sol·licitar el seu carnet pel preu de 5 euros, cost d’impressió del carnet. Amb la finalitat de millorar la seguretat al pavelló en els accessos previs als partits, l’afició haurà de presentar el carnet de soci, d’aturat, jubilat o pensionista abans d’entrar a les graderies.

Després del tercer partit que Marfil jugui com a local, tots els jubilats o pensionistes o aturats que no hagin adquirit el seu carnet hauran de pagar 1 euro d’entrada per accedir al Jacint Verdaguer en cadascun dels duels de LNFS que vulguin presenciar.

A més, es seguirà fent un carnet juvenil pels menors compresos entre 10 i 18 anys, i els menors de 10 anys tindran accés lliure al pavelló, tot i que hauran d’adquirir en taquilla una invitació a cost zero. El més important és que l’entitat mantindrà els preus dels abonaments, i seguirà sent l’equip amb les tarifes més baixes de la LNFS.

Durant l’acte de presentació de la campanya de socis, Juan Carlos León va anunciar que al mes de setembre es donaran a conèixer més accions de celebració dels 40 anys del club, alguns d’ells amb el futbol base com a protagonista.

Per sorpresa de tots, el director general de l’entitat va revelar que un municipi proper a Barcelona havia presentat una proposta a Marfil – amb una bona oferta econòmica inclosa – per donar nom al club, però Vicenç García es va negar rotundament a sortir de Santa Coloma.

“Per mi és un orgull celebrar 40 anys de vida representant a la nostra ciutat. Som l’únic club que representa Santa Coloma a la màxima categoria possible”, assegurava el president.

“Hem fet un gran any i ara ens exigiran molt. A veure si entre tots podem fer que el club segueixi 40 anys més”, va recordar un Vicenç Garcia que també va fer esment d’una altra notícia. “La UEFA ens reconeixerà com el club més antic d’Europa i el segon més antic del món”, va dir el màxim mandatari del club colomenc.

En darrer lloc, com a representant municipal, el regidor d’esports de Santa Coloma, Diego Arroyo, va exemplificar tot el suport del consistori cap al club.

“Marfil ha fet dues coses molt importants. Professionalitzar la gestió del club i fer un treball increïble amb les famílies dels jugadors joves, educant i transmetent valors. A més, és un club que sempre està obert a col·laborar en tot tipus d’iniciatives solidàries”, va assegurar Arroyo.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM