38.000 mascaretes es reparteixen avui a Santa Coloma des de les 6.30h

El confinament no ha acabat a Espanya. El terme de desescalada s’ha escoltat molt en els últims dies, però la veritat és que el país encara es troba en una fase prèvia a aquesta, de camí a l’anhelat retorn progressiu a la normalitat.

A partir d’avui, a Catalunya, molts ciutadans i ciutadanes es reincorporen als seus llocs de treball, prèviament tancats al no ser considerats essencials durant dues setmanes. «Aquesta mesura, tan excepcional, és el que ha vençut, però Espanya segueix amb un nivell de mesures molt dràstiques», ha assegurat aquest dissabte el ministre de Sanitat, Salvador Illa. Ara bé, de cara a aquest retorn a la vida laboral d’alguns, el Govern ha anunciat el repartiment de màscares en alguns punts, en un moment crític a causa del gran desproveïment d’aquestes.

Fins a 38.000 mascaretes repartirà avui la Creu Roja al llarg del matí d’avui a Santa Coloma de Gramenet. Aquestes es repartiran principalment als treballadors/es que es reincorporen avui a la feina i es farà a les estacions de metro de Santa Coloma i Fondo. La decisió de repartir-les en aquests punts té l’objectiu d’actuar als llocs amb més afluència de gent. La Creu Roja del Barcelonès Nord informa que des de l’inici de la crisi provocada pel COVID-19, a mitjans març, més de 50 persones voluntàries i tècniques de Creu Roja al Barcelonès Nord han repartit més de 950 lots d’aliments des dels Programes Municipals d’Aliments de Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma; han fet 1.300 trucades de prevenció i informació a persones vulnerables i s’han realitzat 160 distribucions de medicació ambulatòria a domicili, en coordinació amb l’Hospital Municipal de Badalona i l’Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet. I l’activitat seguirà augmentat en les properes setmanes.

Tot i això, malgrat aquesta mesura, es continua insistint des del Govern que, si no és imprescindible, ens quedem a casa. A més, s’explica que el repartiment està enfocat exclusivament a les persones que tornin al treball, així que no és generalitzat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure