2.206 famílies han preinscrit als seus fills i filles a l’ensenyament obligatori

Les nou escoles bressol municipals disposen d’un total de 646 places per al proper curs; 324 de les quals seran per a nou alumnat (hi ha disponibles 120 places per a nens i nenes de 0-1 any; 112, per a canalla d’1 a 2 anys, i 92 per a infants de 2 a 3 anys).

Un procés de preinscripció atípic

Les tradicionals jornades de portes obertes que acosten cada any a les famílies a les escoles bressol per conèixer els seus espais i projectes pedagògics han hagut d’adaptar-se a l’actual alerta sanitària provocada per la Covid-19, i es fan de forma virtual per mitjà de vídeos penjats al web municipal. També, es prioritza la preinscripció telemàtica a través de l’aplicació disponible al web de l’Ajuntament. Les famílies que no puguin realitzar-la d’aquesta manera, tindran del 10 al 12 de juny per presentar-la presencialment a l’escola bressol que se sol·liciti com a primera opció, sempre amb cita prèvia.

De la mateixa manera, les escoles i instituts van haver d’interrompre les seves jornades de portes obertes al març, que van realitzar de forma virtual. També, es van cancel·lar i ajornar els calendaris de preinscripció.

Segon institut escola

El pròxim curs iniciarà la seva activitat el segon institut escola del municipi, que donarà resposta a l’augment d’alumnes per a 1r d’ESO. Si l’any passat va ser pioner l’institut escola Pallaresa, aquest any l’acompanyarà l’institut escola Lluís Millet. Altres processos de preinscripció que han tingut lloc aquests dies o que s’iniciaran durant les pròximes setmanes corresponen a diferents estudis de l’educació postobligatòria. Recentment, va haver la preinscripció per al batxillerat i els Programes de Formació i Inserció (PFI), i ja estan en marxa aquesta setmana o s’iniciaran els propers dies, la preinscripció per als cicles de formació professional de grau mitjà (fins al 8 de juny) i de grau superior (del 10 al 17 de juny). Com a novetat, l’oferta s’ha ampliat amb un nou cicle de grau mitjà de Jardineria i Floristeria a l’institut Ramon Berenguer IV. També, a mitjans de juny, començarà la preinscripció per a les escoles d’adults (del 15 al 29 de juny de 2020).

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure