Registrat al Diari de Badalona

Santa Coloma fomenta la pràctica esportiva amb quatre convidats de luxe

Manel Expósito - 17/07/2021
Foto: Draft
Dimecres 21 de juliol serà el torn de la tecnificació d'atletisme a la Pista Antoni Amorós

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha encetat durant aquest mes de juliol quatre sessions de tecnificacions apte per als joves esportistes de la ciutat entre 12 i 17 anys, amb l'objectiu de fomentar l'activitat esportiva a l'estiu. Sota el lema 'Aprèn Pràctiques Esportives' i 'Vine a jugar amb...', el consistori colomenc ha convidat quatre esportistes d'elit de diferents disciplines i esport.

El regidor d'Esports i exjugador del Futbol Sala Garcia, tot un referent i mirall per als joves jugadors de futbol sala, es va apropar al Complex Esportiu Prat de la Riba i va dirigir una sessió als amants del futbol sala. L'entrenador del primer equip del Joventut Badalona, Pablo del Tío i la jugadora d'elit colomenca Tánia Pérez van agafar el relleu en basquetbol al mateix escenari i les jugadores del Draft Gramenet van gaudir d'una sessió de luxe a la pista.

Per aquest dimecres, estava programada una sessió a Can Zam I amb la capitana del RCD Espanyol Paola Soldevila però l'activitat de futbol es va haver de suspendre. Aquest proper dimecres, a la Pista d'Atletisme Antoni Amorós, serà el torn de l'atleta de la UCA Jenifer Nevado, en què instruirà els amats de l'atletisme a Santa Coloma.

Afegeix el teu comentari