Registrat al Diari de Badalona

La Covid-19 ajorna, novament, el debut de la Fundació Grama a Tercera Divisió

Manel Expósito - 25/10/2020
Foto: arxiu
El conjunt de Juanma Pons espera estrenar-se a Vilassar de Mar

No hi ha manera. Després de dues jornades disputades a Tercera Divisió, la Fundació Esportiva Grama encara no ha pogut debutar a la quarta categoria del futbol estatal.
El conjunt de Juanma Pons ha hagut d’ajornar les dues jornades inicials, davant el FC Cerdanyola i la UE Figuere, a causa de casos positius en COVID-19 als equips rivals. Aquesta incidència és una realitat que podia ocórrer i perjudicar el conjunt colomenc aquesta temporada però amb el contratemps que s’ha produït massa d’hora.

L’equip colomenc és l’únic equip dels dos grups de la categoria que encara no ha pogut superar cap partit. Diumenge a les 12h, a Vilassar de Mar, la FE Grama espera poder fer-ho davant la UE Vilassar.
Girona B i Sant Andreu lideren el grup amb 6 punts de 6 possibles i n’hi un grup de quatre equips que encara no han puntuat: CE Banyoles, UE Sants, UE Figueres i UE Vilassar de Mar, el pròxim rival blau.

El Juvenil A arrenca la Lliga
Per la seva banda, el Juvenil A de l’equip colomenc serà l’únic equip base de la ciutat que podrà jugar aquest cap de setmana, després de les noves mesures imposades per part del PROCICAT. L’equip de Dani Rosa ho farà diumenge a Can Peixauet (11:45 hores) davant el CE Mataró.

Grama Ràdio comença a emetre
A més a més, aquest divendres passat va començar a emetre la nova ràdio en línia blava: Grama Ràdio. Es podrà escoltar cada divendres de 19:30h a 20:30h, on es faran entrevistes, tertúlies, cròniques i prèvies del cap de setmana.

Afegeix el teu comentari