12 Mesos Xarxa d’Oci Solidari, la iniciativa colomenca que ajuda a altres associacions

Parlem amb el seu president, el Jesús Domínguez

Una associació que dona suport a altres associacions colomenques. Així podríem definir en un principi el projecte 12 Mesos Xarxa d’Oci Solidari, que fa només uns mesos ja funcionava sota el nom ’12 Mesos’, però amb uns objectius i d’una manera totalment diferents.

Abans de la pandèmia, el Jesús Domínguez organitzava 12 concerts a l’any al Yesterday, el mític bar musical del carrer Major de Santa Coloma. L’entrada era gratuïta i els diners que el bar feia aquella nit la destinaven a una associació cada cop distinta de la ciutat.

Ara, s’aprofita l’espai del Yesterday per organitzar diferents activitats com fires amb l’objectiu d’ajudar a les entitats colomenques que amb la pandèmia s’han vist en problemes. “Les entitats que surten més beneficiades d’això són, normalment, les animalistes”, comenta el Jesús a aquest mitjà. El Market Place és una d’aquestes activitats.

L’associació ja compta amb 14 membres i col·labora amb diferents associacions de la ciutat, com Entenem Santa Coloma LGTBIQ+ o El Casal dels Infants.

Precisament, un dels darrers projectes que té la Xarxa és amb el Casal dels Infants. Els i les adolescents de la Fundació Germina també estan rebent xerrades informatives de cara al món laboral.

En definitiva, tota una xarxa, com el seu nom indica, solidària que va més enllà i realitza tota una tasca social que demostra els bons resultats del suport entre veïns i veïnes.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM