Registrat al Diari de Badalona

Els jardins de la Torre Balldovina acullen aquest cap de setmana la Fira d'Art del Firaire

25/10/13. Aquest cap de setmana, arriba la II Fira d’Art del Firaire, la tercera i última cita del nou format del Passatge Insòlit. Es tracta d’un festival especialitzat en les arts del firaire i compta amb presència d’artistes locals i internacionals de primer nivell en petites carpes, on es mostren atraccions que funcionen amb energia humana i petits shows inspirats en les barraques de fira. És un certamen únic a l’Estat en el seu gènere, que enguany aposta per consolidar el format de fira especialitzada i atraure nous públics.

Programació del festival


Artistes internacionals com l’holandès Lejo i la seva sèrie d'esquetxos amb les mans que crea simpàtics personatges o la companyia Circusdrome i el seu descobriment més recent –la noia més petita del món amb tan sols 20 centímetres d’alçada i que viu dins d'una peixera–, són alguns dels plats forts d’aquesta edició. Un dels trets característics de la posada en escena del petit festival és no disposar de cap espai central, perquè cada espai és important en si mateix i conforma, en relació amb els altres, una xarxa que permet a l’espectador crear un Passatge Insòlit a la seva mida.

Passatge Insòlit és una iniciativa d’arts escèniques del grup artístic colomenc Denominació d’Origen Santa Coloma (DOSC), que té el suport de l’Ajuntament de la nostra ciutat mitjançant un conveni de col·laboració vigent fins al 2015.

Afegeix el teu comentari