Registrat al Diari de Badalona

El Singuerlín consolida la seva ferma estructura esportiva

Manel Expósito - 25/05/2021
Foto: CF Singuerlin
El club verd-i-blanc ha pogut gestionar força bé la part negativa de la covid

Les conseqüències esportives i econòmiques al món del futbol no han estat gens fàcil de pair per part de les entitats colomenques. Un autèntic contratemps i maldecap en què viuen i pateixen les seves respectives Juntes Directives. Tot i això, una correcta reacció pot ajudar força a què aquest no sigui una esquerda tan greu i l'estabilitat d'un club pateixi el menys possible.

Un exemple d'aquest ha estat el cas del CF Singuerlín, qui ha pogut mantenir força bé la part negativa de la covid i així ens ho admet el seu president, Sergi Inglada. "És una temporada complexa i difícil tot i que la pandèmia ens ha arribat en un context d'estabilitat al club. Fa quatre temporades que tenim consolidat el projecte esportiu i amb força estabilitat. Teníem dos conjunts amb aspiracions d'ascens però suposa que aquesta realitat també ha afectat altres entitats", admet.

"Al principi va ser difícil perquè no va ser fàcil d'entendre concretes qüestions . Ara ja ho tenim tot enllestit i la compressió per part de tothom és força important. Ens hem adaptat a cada novetat per part de les autoritats", assegura.

Quan a les restriccions durant els darrers mesos de l'Estat d'Alarma, que afectava la mobilitat entre municipis i comarques, no ha estat un hàndicap que hagi afectat molt al club de Can Zam II. "Som un club molt de barri i el percentatge de famílies i entrenadors que no són de Singuerlín o la ciutat és molt baix. Ens hem pogut coordinar força bé".

A més a més, el club verd-i-blanc va ser molt empàtic amb la situació econòmica i va saber accionar bé les seves accions. "Vam decidir cobrar mes a mes, segons evolucionaven els entrenaments. No ha estat una gestió fàcil perquè això et dóna maldecaps i més feina però és la fórmula més justa que hem pres".

A nivell esportiu, el club ha pogut arribar a l'inici de la competició amb força bona preparació física i esportiva: "Hem pogut preparar bé els entrenaments i la majoria d'equips s'han inscrit al seu equip, amb la seva fitxa".

Afegeix el teu comentari