Registrat al Diari de Badalona

El Neus estrena l'any amb una victòria contra un rival directe (70 a 62)

Enric Ribó
Plaza anota acrobàticament / territoriBC

El Bàsquet Neus va estrenar el 2014 amb un important triomf contra La Garrotxa, un rival directe per evitar el descens.
Els col·legials van fer un partit molt complet i segur defensivament, i van esperar els millors minuts dels seus jugadors per acabar de tancar-lo.

Després d'un primer quart d'imprecisions (16 a 16), Els visitants es van avançar aprofitant-se del seu poder en el rebot ofensiu (19 a 26). La reacció blava va ser immediata, i amb un 5 a 0 d'inici, el matx va quedar igualat (28 a 32 min 20).

A la represa es van veure els millors minuts del Neus. Les primeres cistelles de Plaza van anar acompanyades d'un triple d'Hernandez i de la feina de Pellitero, que va acabar sent decisiu.
Així, tot i que els gironins ho van provar amb una zona, 3 cistelles de l'interior col·legial van permetre disposar d'avantatge abans dels últims 10 minuts (53 a 48).

A l'últim quart, la bona sortida de La Garrotxa va permetre capgirar el marcador durant un instant (53 a 54) però un triple de Marcos Gutierrez va tornar a posar les coses al seu lloc, i amb 4 punts de Vera i una nova cistella de Pellitero, el Neus va agafar aire. Un últim triple de Ciudad a un minut per acabar el partit (65 a 56) va acabar d'amarrar el triomf a casa.

Ara el Neus mirarà de certificar el seu bon moment el dissabte a les 18h a la pista del Lliçà d'Amunt.

Afegeix el teu comentari