Registrat al Diari de Badalona

"Aquestes festes regala teatre", la nova campanya del Sagarra

Cartell promocional de "Un trozo invisible de este mundo"

20/12/13.“Aquestes festes rega
la teatre” és el lema de la 
campanya de promoció 
que ha posat en marxa el 
Teatre Sagarra, ara que 
acaba de tancar la pro
gramació del primer semestre de 2014. El cicle
s’obrirà el 25 de gener
amb un espectacle familiar del Mag Lari. El 
Sagarra Comedy adopta
una versió més continuada amb monòlegs de
dues estrelles de la televi
sió: Dani Mateo i Ernesto
 Sevilla. També podrem 
veure, per primer cop a la
ciutat, l’actor Juan Diego
 Botto, amb un espectacle 
inquietant i de gran actualitat, Un trozo invisible de este mundo. Hi haurà teatre social amb El rei Borni, de Marc Crehuet, i un homenatge a l’escriptor xilè Roberto Bolaño en el desè aniversari de la seva mort, amb El policía de las ratas, una producció del Teatre Lliure. La Sala Mi- quelet acollirà dues propostes de cabaret: La pasión de Shirley i El jardí de les malícies, i una coproducció d’Ànima Tosca, El refugi de les rocoses. La programació estable es completa amb Iaia. L’obra està protagonitzada per Montserrat Carulla, primera dama del teatre català, que es retira dels escenaris amb aquest espectacle.

L’escena local es presenta molt intensa. Els grups colomencs La Colmena, Espai Gang Theater, La Cita i La Irrepresentable presentaran nous espectacles, i una nova companyia de joves actors locals faran el musical Els miserables. El Sagarra celebrarà el 60è aniversari de l’Aplec de la Sardana, amb una coreografia de l’Esbart Sant Martí, i el 20è aniversari del certamen Yunque Flamenco.

Pel que fa als preus, el Sagarra continua amb la política de descomptes encetada en temporades anteriors per acostar el teatre a tothom. En aquest sentit, una de les pro- postes més populars és el carnet Sagarra Club, que suposa el 50% de descompte en els preus de les entrades comprant-ne un mínim de tres. També s’aplicaran descomptes especials als titulars de la Targeta Ciutat.

Afegeix el teu comentari