Registrat al Diari de Badalona

Zapatero es reuneix amb els socialistes de Santa Coloma

Font: Gramenet 2.0 - 05/11/2015
Foto: Pere Virgili

L'expresident José Luis Rodríguez Zapatero va arribar a Santa Coloma de Gramenet el passat dimarts, 3 de novembre, concretament al Museu Torre Balldovina per participar en un espai obert de debat organitzat per l'agrupació socialista

Sota el lema 'Comunitat política, pluralisme i cohesió social', Zapatero, acompanyat per l'alcaldessa Núria Parlon, va mostrar el seu suport al seu partit en Catalunya en ple procés sobiranista i es va preguntar com després de diversos segles de convivència en "només dos anys" s'ha plantejat d'aquesta manera la independència a Catalunya. Aquesta excessiva pressa li portava a l'expresident a dubtar sobre "aquesta pèrdua de visió" dels secessionistes, a qui va descriure que defensaven "utopies equivocades del segle XIX".

Davant una sala abarrotada de simpatitzants socialistes, va demanar "paciència, pluralitat, respecte i diàleg" i, a la vegada, va exigir una llei per fer front a "l'emergència social" i resoldre el greu conflicte a Catalunya. També es va mostrar contrari a la celebració de qualsevol referèndum com el que demanen els partits independentistes.

Afegeix el teu comentari