Registrat al Diari de Badalona

Torna el MusicalMent per compartir i gaudir de la música

Redacció - 13/10/2016
Foto: AMMAME

Aquest diumenge, 16 d’octubre, l’entitat Amics del Malalt Mental (AMMAME) organitza com cada any el Musicalment, una activitat lúdica per compartir i gaudir de la música i, a la vegada, sensibilitzar la població envers la salut mental.

Amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres i el Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Santa Coloma, aquesta activitat lúdica va adreçada a tot el públic adult i a les famílies (mínim 7 anys). Consisteix en un matí a l’Escola de Música cantant i sentint i un concert de cloenda a l’Auditori Can Roig Torres.

Les portes de l’Escola de Música s’obriran a les 9 del matí per atendre als cantaires i tot seguit els participants realitzaran un taller d’assaig conduït pel professorat de la mateixa escola per conèixer la tècnica del cant, aprendre i gaudir de la música. L’acte finalitzarà a les 13.30 hores amb un concert públic a l’Auditori, acompanyat per instruments i dirigit per Alfred Cañamero.

Les inscripcions tenen un preu de 5 euros, que inclou el taller matinal i la invitació al concert, però aquelles persones que només volen assistir al concert ho podran fer adquirint una entrada de 3 euros. Destacar que tots els fons recaptats es destinaran a les activitats a favor de la salut mental de l’associació AMMAME.

Afegeix el teu comentari