Registrat al Diari de Badalona

Toni Díaz i Ramon Carranza, presentats per la Fundació Grama

Bernat López
La Fundació Grama vol créixer I Foto: Fundació Grama.
Els dos tècnics fitxen per la Fundació Grama per mirar de donar un impuls al primer equip.
“Aquest és el projecte que més ens ha atret. Portarem una persona més per completar el cos tècnic i pensarem sempre en els jugadors de la casa”, va afirmar Toni Díaz.

05/06/2014 – Els dos tècnics, que la temporada passada van dirigir a la Gramenet a Tercera Divisió, fitxen per la Fundació Grama per mirar de donar un impuls al primer equip.

Toni Díaz, ajudat des de la banqueta per Ramon Carranza, serà el nou entrenador per la temporada 2014-2015 del primer equip de la Fundació Esportiva Grama, equip de nova creació que actualment milita al grup XV de Quarta Catalana.

El president del club, Antonio Morales, va voler destacar la gran tasca realitzada per Toni Díaz i Ramon Carranza a la Grama. “Van fer un gran treball malgrat el descens. Els volia a l’equip i tenia el suport del director esportiu i de la junta directiva”, va expressar Morales.

Toni Díaz va expressar el seu agraïment a l’entitat per l’oportunitat. “Aquest és el projecte que més ens ha atret no només per ser de la nostra ciutat. Portarem una persona més per completar el cos tècnic. Pensarem sempre en els jugadors de la casa, i mirarem quins són vàlids i quins no per afrontar la categoria”, va manifestar l’entrenador colomenc.

L’objectiu, evidentment, és aconseguir l’ascens i fer créixer a nivell de categories a una Fundació Grama que està començant a rodar. Aquesta temporada, l’equip no ha tingut els resultats esperats, ja que ha quedat novè al grup XV de Quarta Catalana.

El balanç de la Fundació ha estat de 36 punts sumats en 28 jornades de competició. El conjunt colomenc ha aconseguit un total de 10 triomfs, 6 empats i 12 derrotes.

Afegeix el teu comentari