Registrat al Diari de Badalona

Sonia Miras també guanya a casa

Bernat López
Miras celebrant el triomf I Foto: Sergio Más.
La colomenca s’erigeix en una de les grans protagonistes del XXII Campionat de Catalunya de lluita de braços celebrat a Santa Coloma.

15/12/2015 – La colomenca s’erigeix en una de les grans protagonistes del XXII Campionat de Catalunya de lluita de braços celebrat a Santa Coloma.

El passat cap de setmana, la sala d’actes del Museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet acolliria la celebració de la XXII edició del Campionat de Catalunya de Lluita de Braços.

La competició, organitzada per l’Associació Catalana de Lluita de Braços, comptaria amb una participació destacable, des de la categoria infantil fins a la sènior.

Sonia Miras s’imposaria a Núria Aquilué i Marta Pascual en la disciplina sènior femenina, proclamant-se d’aquesta manera campiona de Catalunya.

Alfredo Payares guanyaria en categoria masters, mentre que Ivan Portela (-65kg), Joaquín Garrido (-75kg), Dani Ramírez (-85kg), Óscar Alonso (-95kg) i Sergio Golobart (+95kg) es proclamarien campions en les diferents divisions de pes.

Afegeix el teu comentari

Gaudí reneix al Museu de les Aigües