Registrat al Diari de Badalona

S'obre un procés participatiu per elaborar el Pla de mobilitat urbana sostenible

Redacció - 03/11/2015

L'Ajuntament de Santa Coloma ha obert un procés participatiu a totes les entitats i la ciutadania per elaborar el Pla de mobilitat urbana sostenible (PMUS). Un document que contindrà les estratègies per millorar la mobilitat des de tots els punts de vista: vianants, bicicletes, transport públic, vehicles privats, medi ambient, seguretat viària i aparcaments.

Aquest procés es durà a terme en aquest mes de novembre en un taller d'informació i de recollida d'opinions i suggeriments, al qual seran convidats els col•lectius més representatius de la ciutat, però també podran assistir totes les persones interessades. El taller es realitzarà tots els dimarts i dijous de novembre, de 18.30 a 21h, al Centre Cívic del Riu (carrer de Lluís Companys, 9).

A més, el web de l'Ajuntament ha obert un portal per als veïns que desitgin aportar les seves propostes en línia.

Les conclusions que s'hi adoptin seran presentades i debatudes en un fòrum ciutadà a principis de l'any 2016 i, posteriorment, s'incorporaran al document que aprovarà inicialment el Ple de l'Ajuntament. El procés continuarà amb l'exposició pública del document durant 45 dies hàbils. Després es demanaran els informes preceptius de la Conselleria de Medi Ambient i de l'Autoritat del Transport Metropolità i, finalment el Pla passarà a l'aprovació definitiva del Ple.

Afegeix el teu comentari