Registrat al Diari de Badalona

Sang freda per seguir a dalt

Sònia Ribó
Foto: Domingo Rodríguez
El Draft va encaixar un 3-18 al segon quart però es va recuperar a la represa.
Bri Milla va empatar el partit a falta d'un minut i Azkune López va anotar els dos tirs lliures que forçaven la pròrroga.
Lorena del Moral i Berta Dalmau van assegurar la victòria a la pròrroga també amb tirs lliures.

10/11/2014 - Amb els tirs lliures van forçar la pròrroga primer i van guanyar el partit a l'últim minut contra un rival directe per seguir coliderant el grup.

El Draft va sortir molt motivat i amb ganes de recuperar la derrota de la jornada anterior.

S’enfrontaven segon i tercer classificat i les groc i negres van voler controlar el Cerdanyola des del primer moment. Van dominar el primer quart (17-9).

Però al segon, tot va canviar. Un Draft desconegut va marxar del partit i va encaixar un parcial de 3 a 18, que donava avantatge a les visitants al descans (20-27).

El Draft es va recuperar anímicament a la represa i va tornar a entrar al partit. Les defenses en zona dels dos equips van fer que costés anotar, però 4 punts seguits d’Esther Esquivias ho deixaven tot per decidir (29-34).

Amb un triple de Bri Milla va començar la remuntada de les colomenques. Dos punts de la mateixa jugadora posaven l’empat a 40 a l’últim minut.

Ballare per part del Cerdanyola i Azkune López per part del Draft no van fallar els seus tirs lliures i es va arribar a la pròrroga.

A un minut del final les de Jordi Périz guanyaven d’un punt. Però un tir lliure de Lorena del Moral i un altre de Berta Dalmau van posar el 50-47 definitiu perquè la victòria es quedés a Santa Coloma.

Aquest victòria contra un rival directe de la part alta, deixa al Draft Gramanet colíder del grup 2 de Copa Femenina amb l’Horta. El proper partit contra el Grup Barna és diumenge a les 18h.

Afegeix el teu comentari