Registrat al Diari de Badalona

Rosario Flores, Sweet California i Soleá Morente: els plats forts de la Festa Major d’Estiu

Ángela Vázquez - 02/08/2019
Rosario Flores serà un dels plats forts de la Festa Major d'Estiu
Torna l'envelat

Encara no sabem amb molts detalls quina serà la programació exacta de la Festa Major d’Estiu de Santa Coloma de Gramenet, però el que sí coneixem ja és quines seran les principals actuacions.

La data encara està per confirmar, encara que serà entre els dies 30 d’agost i 2 de setembre quan tindran lloc les actuacions de la popular cantant Rosario Flores, el grup Sweet California i Soleà Morente amb el seu flamenc-fusió, entre d’altres.

A més d’aquestes, les activitats esportives, lúdiques i culturals tornaran un any més perquè tothom qui vulgui pugui gaudir d’elles.

L’envelat també torna aquest any a causa de l’èxit aconseguit en la darrera ocasió. També s’hi suma un nou escenari, el parc dels Pins, on tindran lloc diversos concerts i cinema a la fresca.

El que tampoc trobarem a faltar seran actes com el Festival de Música Independent de Santa Coloma (FISC), al parc d’Europa, el tradicional correfoc, la trobada castellera, la Fira d’Entitats i la XXV Trobada de Gegants.

A més, Santa Coloma se suma als protocols de resposta contra les violències sexistes i a la LGTBIfòbia amb l’habilitació de punts lila.

Afegeix el teu comentari