Registrat al Diari de Badalona

Primera derrota

Sònia Ribó
Foto: Domingo Rodríguez
Després de 6 jornades, el Draft perd la imbatibilitat a la pista de l'Horta.
Va ser un partit igualat fins el final. Dos tirs llures de l'Horta van decantar la balança.
El Draft va tenir el tir per forçar la pròrroga però el tir no va entrar.

3/11/2014 - El Draft va tenir la cistella per forçar la pròrroga després d’un partit molt igualat, però el tir no va entrar. Després de 6 jornades perd la imbatibilitat del grup 2.

S’enfrontaven els dos millors equips del grup i a la pista de l’Horta les groc i negres van perdre el primer partit de la temporada.

Va ser un partit igualat amb els dos equips molt concentrats, conscients que s’enfrontaven a un rival potent. El Draft va posar en pràctica la seva ordenada defensa i va tancar el primer parcial amb una lleugera avantatge (13-16).

Les alternances al marcador van marcar el segon quart amb un joc molt físic. A les groc i negres els va faltar una mica d’encert exterior per agafar avantatge. Al descans seguien els tres punts de diferència (33-36).

A la represa, una defensa en zona va sorprendre el Draft Gramanet. L’Horta va ofegar l’atac colomenc, que seguia desencertat en el tir. Tot i així, les de Jordi Périz van lluitar i al final del tercer quart les locals només guanyaven de 2 (51-49).

L’últim parcial va posar a prova els nervis dels dos equips, amb un partit igualat, intens i amb alternances al marcador. A l’últim minut, el partit estava empatat a 62. Dos tirs lliures de les locals van posar el 64-62 definitiu. El Draft va tenir l’últim atac per forçar la pròrroga però el tir no va entrar.

Lorena del Moral va ser la millor del partit amb 16 punts i 17 de valoració. Draft i Horta comparteixen liderat del grup 2 de Copa Femenina. L’immediat perseguidor és el Cerdanyla, precisament proper rival de les de Santa Coloma a casa, en un altre partit molt exigent. Serà dissabte a les 19.30h.

Afegeix el teu comentari