Registrat al Diari de Badalona

Nou punt gratuït de càrrega per a vehicles elèctrics a l’avinguda Banús

Redacció - 29/05/2019
Foto: arxiu
En total, n’hi ha 12 punts de rècarrega semiràpida

Santa Coloma de Gramenet disposa d’una xarxa de punts de càrrega de Vehicle Elèctric (VE) que s’acaba d’enllestir amb la instal•lació del darrer punt de càrrega habilitat a l’Avda. Banús 8-10. Aquest punt se suma als 12 de recàrrega semi ràpida (8 per motos i 4 per cotxes) situats als aparcaments subterranis de Gramepark de Rambla Sant Sebastià i Rambla Fondo – Plaça Mediterrània.
La càrrega del VE (electricitat) no té cost econòmic per a la persona usuària del servei, més enllà del cost de l’aparcament del vehicle.
Pel que fa al nou punt de Banús tracta d’un punt de càrrega per a dos turismes que està vinculat a l’estacionament regulat (Zona Blava). El temps d’estacionament màxim serà de 90 minuts durant el període de regulació. És obligatori disposar de tiquet, ja sigui en paper o electrònic, tot i que el cost per a un vehicle elèctric, en tractar-se d’un vehicle amb etiqueta “zero emissions”, és de 0 euros. La càrrega del vehicle elèctric (electricitat) tampoc té cost econòmic per a la persona usuària del servei. Fora de l’horari regulat, no hi haurà limitació de temps de càrrega.
Per activar la càrrega elèctrica de vehicles a tots els estacionaments es podrà realitzar mitjançant l’aplicatiu de “Place to plug” (disponible a l’AppStore i Play Store).
Us recordem que per estacionar a la zona blava, des de finals del mes de març, l’estacionament regulat es pot pagar mitjançant els nous aplicatius habilitats per efectuar el pagament electrònic a la ciutat.

Afegeix el teu comentari