Registrat al Diari de Badalona

Miriam Diéguez fa història amb el Barça: a les semifinals de la Champions

Bernat López
Diéguez és una de les capitanes / FCB.
La futbolista de Santa Coloma viu una nit màgica al Mini Estadi al costat de les seves companyes: per primer cop, un equip femení espanyol entre els quatre millors d’Europa.

30/03/2017 – La futbolista de Santa Coloma viu una nit màgica al Mini Estadi al costat de les seves companyes: per primer cop, un equip femení espanyol entre els quatre millors d’Europa.

Davant més de 7.300 espectadors i amb un ambient immillorable, el FC Barcelona femení certificava ahir al vespre la seva classificació per les semifinals de la Champions. L’èxit de l’equip de Xavi Llorens és únic, ja que mai cap equip femení espanyol ni molt menys català havia estat capaç de situar-se entre els quatre millors d’Europa.

Després de doblegar el FC Rosengärd en el partit d’anada dels quarts de final (0-1), les blaugranes arribaven al Mini amb els condicionants necessaris per fer història. El Barça faria un partit intel·ligent, pràctic en defensa i no oferiria concessions a les sueques.

En la represa, un gol de Jenni Hermoso obria el camí cap a la glòria (52’), tot i que encara hi hauria temps perquè la gesta del Barça quedés refrendada amb el 2 a 0 anotat per Mariona Caldentey en temps de descompte (2-0).

La colomenca Miriam Diéguez, migcampista del FC Barcelona, disputaria els 90 minuts i podria gaudir d’una celebració única sobre la gespa un cop escoltat el xiulet final. Díeguez, de 30 anys i una de les capitanes de l’equip de Llorens, és a tres partits del títol.

Afegeix el teu comentari