Registrat al Diari de Badalona

Més de 200 activitats protagonitzaran la 3a edició de la quinzena de la Dansa Metropolitana

Ángela Vázquez - 07/03/2020

La tercera edició de la quinzena de la Dansa Metropolitana estarà formada per uns 80 espectacles i més de 200 activitats. Alguns noms destacats són Sidi Larbi, Sharon Eyal, Lia Rodrigues, Sol Picó, Cesc Gelabert, La Veronal, Elena Córdoba i Mercedes Peón, entre altres.

La inauguració tindrà lloc amb un recorregut per la Barceloneta amb la presentació de diferents espectacles, el 14 de març, i la clausura serà en La Rambla de Barcelona amb una coreografia participativa per a homenatjar a Alicia Alonso, el 28 de març.

Aquesta edició se celebrarà del 13 al 29 de març i participen Barcelona, Badalona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L'Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat del Vallès i Viladecans.

Com a les coproduccions en aquesta edició s'ha programat 'Which', de Adoctrinades, que es podrà veure en el Antic Teatre; ‘El salt’ de la Companyia Jesús Carmona, en el Teatre Atrium Viladecans; 'Am I Bruce', de Junyi Sun i Kernel Dansi Theatre en el Teatre Sagarra; 'Around the world', de Brodas Bros en el Teatre Joventut; 'Maleïdes plomes' de Sol Picó, el TNC; 'Marúnica' de la Cia.. Roberto G. Alonso en l'Atrium Viladecans i el Teatre Joventut; 'Coma' de IN-*motus Co en el Centre Cívic Ca Clariana Cultural de Barcelona, i 'Eufòria' de Sacude, que es podrà veure en els vuit municipis del Dansa Metropolitana.

Afegeix el teu comentari