Registrat al Diari de Badalona

L'ascens a Copa Catalunya, a tocar

Sònia Ribo
L'Arbúcies es va posar en zona des del primer minut per aturar el contraatac del Santa Coloma.
L'equip es va bloquejar al tercer quart, sense trobar solucions en atac.
David Martínez, jugador del sènior B va ser el revulsiu que l’equip necessitava, amb 14 punts en aquest quart i 3 triples.

25/4/2016.- El Santa Coloma s’assegura la segona posició després d’un victòria molt patida en la visita de l’Arbúcies, on un jugador del sènior B va ser el revulsiu al moment més delicat. Una victòria més i aconseguiran l'ascens directe.

Els visitants van plantejar una zon des del primer minut de partit per aturar el contraatac del Santa Coloma. El primer quart va tenir un ritme baix i pocs punts, 16-12.

L’objectiu al segon quart era pujar el ritme, per això van arriscar amb pressions i 2 contra 1, que sumat a l’encert exterior de César Gómez i Didac Arreondo van portar als 12 punts d’avantatge.

Una estirada de l’Arbúcies abans del descans amb esmaixada i triple inclosos van reduir la diferència al descans fins el 32-26. Els visitants van seguir encertats a la represa i, amb tres triples seguits, li van donar la volta al marcador i es van posar per davant.

El Santa Coloma no trobava solucions en atac, només des dels tirs lliures. El 7 a 17 del tercer quart deixava el líder 4 punts per sota per encarar el quart definitiu i sense tenir bones sensacions.

David Martínez, jugador del sènior B va ser el revulsiu que l’equip necessitava. Va anotar 13 punts en aquest quart, trencant la zona amb tres triples que van esperonar l’equip.

L’equip va millorar també en defensa i amb un parcial de 17-2 tornava a donar tenir el control del partit i del marcador. El Santa Coloma va mantenir l’avantatge en l’intercanvi de cistelles finals fins el 66-54.

Àlex López, amb 12 punts, 11 assistències i 7 rebots va arribar als 35 de valoració. La victòria assegura la segona plaça del grup, però l’equip vol el campionat. Amb na victòria en els dos partits que queden o una derrota del Sant Gervasi serien campions. Dissabte visiten un Onyar en plena lluita per evitar el descens directe

Afegeix el teu comentari