Registrat al Diari de Badalona

La Salle Tarragona deixa el júnior del Draft sense final a quatre (42-47)

Bernat López
Les colomenques es queden fora / Draft.
Les colomenques dominen el marcador durant els tres primers quarts, però s’encallen en l’últim parcial.

30/05/2017 – Les colomenques dominen el marcador durant els tres primers quarts, però s’encallen en l’últim parcial.

El júnior del Draft Gramenet s’ha quedat fora de la final a quatre del campionat de Catalunya Interterritorial, última etapa per assolir l’ascens a Preferent. El bloc dirigit per Marc Périz afrontava el partit de quarts de final sent amfitrió i després de guanyar 24 dels 28 encontres jugats durant la fase regular.

El Draft, que havia quedat segon a la lliga, rebia a la Salle Tarragona a la Bastida, rival que seria capaç de neutralitzar el gran inici completat per les de Santa Coloma.

L’inici del duel feia pensar en un context d’enfrontament dominat per les locals, sobretot després que el Draft obrís el duel amb un prometedor parcial de 9 a 0 (9-0). Aquesta obertura, però, no tindria la continuïtat desitjada, sobretot en el tram decisiu.

El quart inicial (15-10) situava les de Santa Coloma amb la iniciativa, però l’encert mostrat pel conjunt de Périz aniria a menys fins al descans (27-20). La Salle començaria a entrar dins del partit (35-31) i, gràcies a la gran duresa mostrada en l´últim període (parcial de 7 a 16), s’acabaria enduent un partit que mai havia dominat (42-47).

Afegeix el teu comentari