Registrat al Diari de Badalona

La Fundació és l’equip que més millora

Bernat López
El canvi de la Fundació Grama és total I Foto: F.Grama.
Comparem els resultats obtinguts pels equips colomencs abans de l’aturada del pont de desembre en aquesta temporada i a l’anterior.
El Singuerlín completa les 13 primeras jornades amb 20 punts, sis més que la temporada passada a aquestes alçades de la lliga (14).
Enguany, el conjunt de José Antonio Fernández ha sumat un balanç de sis triomfs, dos empats i cinc derrotes. L'any passat era de quatre victòries, dos empats i set derrotes.
El filial de la Gramenet manté la mateixa posició (18º), però suma quatre punts menys que l'any passat.
L'Arrabal Calaf Gramenet ha vist reduïdes les seves prestacions: ha passat de sumar 25 punts als 19 d'enguany i ha perdut tres llocs.
La Fundació Grama ha experimentat un rentat de cara total: ha passat del novè lloc (14 punts) al primer (25).
A més, la Fundació ha doblat la seva xifra de partits guanyats i ha reduït a la meitat els gols que encaixa.

04/12/2014 – Comparem els resultats obtinguts pels equips colomencs abans de l’aturada del pont de desembre en aquesta temporada i a l’anterior.

Al grup II de Segona Catalana, el Singuerlín ha viscut una bona metamorfosi en només un any. Els colomencs arriben a l’aturada del desembre situats en vuitè lloc i amb 20 punts sumats, sis més que la temporada passada a aquestes alçades de la lliga (14).

Enguany, el conjunt de José Antonio Fernández ha sumat un balanç de sis triomfs, dos empats i cinc derrotes en 13 jornades. El Singuerlín, tercer millor atac de la lliga amb 27 gols a favor i 21 en contra, acredita unes xifres millors que l’any passat, quan després de 13 jornades era catorzè (quatre victòries, dos empats i set derrotes). Després de l’aturada, els verds tornaran a jugar a la lliga el pròxim 14 de desembre (12h), rebent a Can Zam a l’Equipo Ja.

Baixant una categoria, veiem com el filial de la Gramenet (Grup IV de Tercera Catalana) manté la mateixa posició que l’any passat a Segona Catalana, després de les 13 primeres setmanes de competició.

Tant aquest any com l’anterior, la Grama B ocupa el divuitè lloc de la classificació, amb la diferència que la temporada passada els blaus sumaven cinc punts, no un. A Segona Catalana, el conjunt entrenat aleshores per Diego Seoane havia estat capaç de guanyar un partit i de marcar 16 gols.

Aquesta temporada, el filial no coneix el triomf i acredita una suma de 11 gols a favor i 45 en contra. Després del pont, la Gramenet B tornarà a jugar a casa. Ho farà el pròxim 14 de desembre (16h) rebent a Sant Adrià a l’Arenys de Mar.

També a Tercera Catalana (grup XI), l’Arrabal Calaf Gramenet ha vist reduïdes les seves prestacions, si comparem els resultats de l’equip amb els de l’any passat. Aquesta temporada, els colomencs sumen 19 punts de 39 possibles (48.7%), amb un balanç de sis triomfs, un empat i sis derrotes, i són novens a la lliga.

L’any passat, lex xifres de l’Arrabal van ser força millors durant les primeres 13 jornades de competició: 25 punts de 39 possibles (64%), amb vuit triomfs, un empat i quatre derrotes. L’Arrabal també havia guanyat més partits fora de casa (3) que aquest any (2).

Pel que fa als gols, aquesta temporada l’equip té un balanç de zero (27/27), mentre que fa un any aquest era de +8 (32/24). Els colomencs tornaran a competir a la lliga el pròxim 14 de desembre, visitant el camp del CE MBD Lions (18h).

En darrer lloc, a Quarta Catalana (Grup VI), la Fundació Grama ha experimentat un rentat de cara total. Sota la direcció de Ramón Carranza, els colomencs arriben a la primera aturada de la lliga líders amb 25 punts (vuit triomfs, un empat i una derrota) i amb un balanç ofensiu/defensiu d’escàndol: 36 gols a favor i set en contra.

La temporada passada, després dels deu primers duels de lliga, la Fundació ocupava un discret novè lloc, amb 14 punts (quatre victòries, dos empats i quatre derrotes), 21 gols a favor i 15 en contra.

La Fundació, doncs, ha doblat la seva xifra de partits guanyats i ha reduït a la meitat els gols que encaixa. Els blaus tornaran a la lliga el diumenge 14 de desembre visitant el camp del Badalona Sud (17h), però aquest dissabte (11h) l’entitat durà a terme la presentació oficial dels 38 equips que integren el seu organigrama tècnic.

Afegeix el teu comentari