Registrat al Diari de Badalona

L’ascens una mica més a prop

Sònia Ribo
El Santa Coloma va dominar els primers 15 minuts però després va patir la zona del rival.
A dos minuts del final i perdent d'un, l'aparició de Montilla va ser determinant amb un triple i una cistella claus.

7/3/2016.- La patida victòria contra el Sant Narcís deixa un rival directe en tercera posició, amb 4 victòries de diferència i amb el bàsquet average a favor.

El partit va començar amb un ritme molt i intercanvi de cistelles, 21-22. Al segon quart, quan perdia de 5, un parcial de 0-9 va permetre el Santa Coloma recuperar la iniciativa.

La millora defensiva els va permetre córrer i, amb 6 punts consecutius de Carles Jiménez i un triple a l’últim segon de Dídac Arreondo, van arribar al descans amb 8 punts d’avantatge, 45-37.

El Santa Coloma tenia el partit controlat, però a mitjans del tercer quart, la zona visitant i el joc interior del rival van trencar el ritme colomenc. Tot i així, l’equip es va recuperar i va poder tancar el quart, 61-54.

A l’últim quart seguien les dificultats per atacar la zona visitant, amb desencert en els tirs alliberats. La defensa del Santa Coloma tampoc va poder aturar el Sant Narcís, que es va acostar fins el 63-64 a 2 minuts pel final.

L’aparició de Sergio Montilla amb un triple i una cistella va trencar la dinàmica visitant i un contraatac de Pere Ruiz va fer que el partit es quedés a Santa Coloma, davant la desesperació d’un rival que es veia amb opcions de guanyar el líder.

Carles Jiménez amb 15 punts , Sergio Montilla 12 punts i Dídac Arredondo amb 12 punts els màxims anotadors.

La victòria deixa el Sant Narcís tercer, a 4 partits més el basquet average, fet que acosta el Santa Coloma una mica més el Santa Coloma a l’ascens directe.

Afegeix el teu comentari