Registrat al Diari de Badalona

Líders invictes

Sònia Ribó
Tot i el pobre 3 de 19 en triples de la primera part, el Santa Coloma va arribar al descans amb el partit empatat a 32.
La connexió d’Àlex López (21 de valoració i 13 assistències) i Pere Ruiz (19 punts) va generar molts punts sota cistella.
La victòria contra el Cabrera combinada amb la derrota del Sant Narcís deixa el Santa Coloma líder en solitari i únic equip invicte.

26/10/2015.- La victòria contra el Cabrera combinada amb la derrota del Sant Narcís deixa el Santa Coloma líder en solitari i únic equip invicte del grup 1 de Primera.

El Cabrera va plantejar un partit complicat en la seva visita a Santa Coloma. Les variants defensives van dificultar l’atac colomenc a la primera part però a la segona van poder controlar el partit.

El partit va començar amb dos triples de César Gómez. Però els visitants van seguir amb el mateix plantejament defensiu i aprofitant els tirs lliures li van donar la volta al marcador. L’intercanvi de cistelles va acabar amb el primer quart 17-16.

El desencert ofensiu dels dos equips va marcar l’inici del segon quart però els visitants, més ordenats, es van posar per davant. Tot i el pobre 3 de 19 en triples de la primera part, el Santa Coloma va arribar al descans amb el partit empatat a 32.

A la represa la connexió d’Àlex López (21 de valoració i 13 assistències) i Pere Ruiz (19 punts) va generar molts punts sota cistella i l’encert en triples de Carles Jiménez va suposar una primera escletxa important al marcador de 14 punts, per acabar el parcial 55-44.

L’últim quart va començar amb un intercanvi de cistelles que permetia al Santa Coloma controlar el marcador amb 7-10 punts d’avantatge. A la recta final, dos triples de Pere Ruiz van suposar l’estirada definitiva fins el 77-65.

Dissabte visiten la pista del Sant Narcís, equip que aquesta jornada ha perdut el primer partit de la temporada.

Afegeix el teu comentari