Registrat al Diari de Badalona

Líder absolut

Sònia Ribó
Foto: CB Santa Coloma
El Santa Coloma no va poder trencar el partit fins el tercer quart per culpa del desencert en atac.
A la represa, l'equip va recuperar la millor versió de la defensa per deixar el segon classificat en 52 punts.

2/2/2016.- La visita del segon classificat va evidenciar la diferència entre el Santa Coloma i la resta. Ara, tres partits separen el líder del perseguidor, el Girona.

El Santa Coloma sempre va anar per davant al marcador a la primera part, però sense rendes importants i amb baixos percentatges en atac.

Als dos equips els va costar entrar al partit. Els visitant van apostar pe joc interior per anotar a prop de cistella i contrarestar els punts de César Gómez. Dos triples seus van donar els primers avantatges als colomencs.

Una primera amb pocs punts va deixar el marcador al descans, 33-26. A la represa, el Santa Coloma va recuperar la millor versió de l’equip en defensa. El Girona es va col.lapsar i només va anotar 15 punts al tercer quart (i 52 en tot el partit).

2 triples de Sergio Montilla i un d’Alberto Torres van obrir la diferència fins els 14 punts, 51-37. La zona visitant no va tenir conseqüències i el líder va poder mantenir avantatges còmodes fins el 67-52 final.

Sergio Montilla va acabar amb dobles figures: 16 punts i 10 rebots. També van destacar Javi Espín i César Gómez amb 10 punts cadascun i Nil Vidal amb 13rebots.

El proper dissabte reben el Quart a casa, però amb canvi d’horari a les 18h.

Afegeix el teu comentari

Gaudí reneix al Museu de les Aigües